Едитирање на видеа за:

YouTube
Реклами
Кратки филмови

Со ефекти и сите џиџи-миџи 😉

Ги придвижуваме и неподвижните слики


 

Нема да ве затрупаме во тон видеа за пример. Секој може да едитира видео од снимка.
Но ова е пример каде придвижуваме една уметничка слика.


 

Потребно ли Ви е креативно и добро едитирано видео? Да поразговараме и да Ви испратиме понуда. Без никакви обврски.

Забелешка за приватност

Сите податоци кои ќе ги внесете во оваа форма ќе бидат употребени исклучиво за комуникација помеѓу БИТ КРАФТ и Вас, само во врска со она за што сте нѝ пишале.

Нема да споделиме никаков податок од оваа форма со ниту една трета страна, ниту ќе Ве додадеме на наша сопствена мејлинг листа. Не сакаме да добиваме спам и затоа не спамираме. Толку едноставно, за да е фер.