Канцеларија:
Никола Карев 7,
Прилеп,
Македонија
*посети само на закажан термин

Пошта:
П. ФАХ 115
7500 Прилеп

Телефон: +389 78 26 96 96
*SMS, WhatsApp, Viber, Telegram

Посетете нè и на социјалните мрежи на:


Пишете нѝ некој ред, и ќе Ви одговориме. Без обврски 😉

Забелешка за приватност

Сите податоци кои ќе ги внесете во оваа форма ќе бидат употребени исклучиво за комуникација помеѓу БИТ КРАФТ и Вас, само во врска со она за што сте нѝ пишале.

Нема да споделиме никаков податок од оваа форма со ниту една трета страна, ниту ќе Ве додадеме на наша сопствена мејлинг листа. Не сакаме да добиваме спам и затоа не спамираме. Толку едноставно, за да е фер.