Визуелизации за печат и дигитална презентација:

Брошури
Списанија
Упатства
Етикети
Кутии
Книги
Каталози
Анимирани GIF-ови

Визуелизации за Бренд ИДентитет:

Лого
Бизнис картичка
Брендирање на документи
Брендинг за социјални мрежи
Брендирање на QR код
Брендирање на производ
Дизајн на ценовник
Дизајн на банер

Вие барате – ние создаваме

 


 

Сакаме да правиме:

чист
прецизен
јасен
впечатлив
визуелно привлечен

дизајн


 

Погледнете некои од нашите дизајни на брошури


 

Ако имате прашања, Ви треба понуда, или сакате да нарачате, ајде да разговараме, или само пишете нѝ неколку линии. Без никакви обврски.

Забелешка за приватност

Сите податоци кои ќе ги внесете во оваа форма ќе бидат употребени исклучиво за комуникација помеѓу БИТ КРАФТ и Вас, само во врска со она за што сте нѝ пишале.

Нема да споделиме никаков податок од оваа форма со ниту една трета страна, ниту ќе Ве додадеме на наша сопствена мејлинг листа. Не сакаме да добиваме спам и затоа не спамираме. Толку едноставно, за да е фер.